Xaralyn Trivero 90

Xaralyn Trivero 90

Xaralyn Trivero 90

€ 499,00
SKU
Trivero 90
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Xaralyn Trivero 90 is é.é.n van de mooiste elektrische haarden uit ons assortiment. Tevens gaat een elektrische haard met een druk op de knop aan, iets wat natuurlijk waanzinnig handig is vooral als je weinig tijd hebt.

Xaralyn staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Xaralyn Trivero 90 een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. De afstandsbediening maakt de Xaralyn Trivero 90 wel tot een heel handige warmtebron in het huis. U kunt hem zelfs vanaf de bank inschakelen.

Xaralyn
Xaralyn is in Nederland dé. specialist op het gebied van vuur zonder rookkanaal. Als je geen schoorsteen of rookkanaal hebt maar wel een gezellig vuurtje wilt zien, kun je bij Xaralyn kiezen uit meerdere mogelijkheden., elektrische of bio ethanol haarden. De ontwikkelingen hebben niet stilgestaan en daarom is het assortiment inmiddels mooi uitgebalanceerd. Het vlammenspel wordt steeds aantrekkelijker om te zien en de ontwerpmogelijkheden zijn heel gevarieerd omdat je geen rekening hoeft te houden met de infrastructuur. Daarom zijn Xaralyn haarden vooral geliefd bij architecten en interieurstylisten.

Geen rookkanaal in huis en toch behoefte aan een gezellig sfeerpunt of vlammenspel? Geen probleem want Xaralyn heeft daar de perfecte oplossing voor. Xaralyn heeft een uitgebreid programma aan elektrische haarden en haarden die op bio-ethanol branden. Zowel inbouwunits als hanghaarden. Omdat je geen rekening hoeft te houden met een rookkanaal ben je heel vrij in het ontwerpen en kan je een architect of interieurstylist helemaal zijn of haar gang laten gaan, zoals bijvoorbeeld bij de inbouw van een sfeerelement in de keuken. Unieke mogelijkheden waar je niet zo snel aan denkt maken dat je bijzondere interieurconcepten kan komen.

"
Meer informatie
KleurAntraciet
BrandstofElektrisch
MateriaalStaal
BranderdecoratieBasalt split
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Hoogte0,00
Breedte0,00
Diepte0,00
Inbouw hoogte110,00
Inbouw diepte14,00
Inbouw breedte66,00
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xaralyn Trivero 90