Xaralyn Trivero 130

Xaralyn Trivero 130

Xaralyn Trivero 130

€ 799,00
SKU
Trivero 130
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Xaralyn Trivero 130 is ontwikkeld met oog voor detail. De uitstraling van deze elektrische haard is erg sfeervol. Laat je verrassen door ons scherpe aanbod en twijfel niet langer! Elektrische haarden zijn praktisch voor mensen die niet veel ruimte hebben of geen rookkanaal. Je kan toch van een gezellig sfeertje genieten zonder veel benodigdheden.

Xaralyn staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Xaralyn Trivero 130 een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. De Xaralyn Trivero 130 is 49 cm hoog en 127 cm breed, goed om te weten zodat je alvast kan gaan meten. Door de geringe diepte van 14 cm kan de Xaralyn Trivero 130 overal wel een leuk plekje vinden. Hij is niet veeleisend en daar houden we van! Het allermooiste van de Xaralyn Trivero 130 is toch wel dat je er bijna geen moeite voor hoeft te doen. De Xaralyn Trivero 130 luistert uitstekend en geeft geen weerwoord. De afstandsbediening werkt altijd als de batterijen maar vol zijn!

Xaralyn
Geen rookkanaal in huis en toch behoefte aan een gezellig sfeerpunt of vlammenspel? Geen probleem want Xaralyn heeft daar de perfecte oplossing voor. Xaralyn heeft een uitgebreid programma aan elektrische haarden en haarden die op bio-ethanol branden. Zowel inbouwunits als hanghaarden. Omdat je geen rekening hoeft te houden met een rookkanaal ben je heel vrij in het ontwerpen en kan je een architect of interieurstylist helemaal zijn of haar gang laten gaan, zoals bijvoorbeeld bij de inbouw van een sfeerelement in de keuken. Unieke mogelijkheden waar je niet zo snel aan denkt maken dat je bijzondere interieurconcepten kan komen.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofElektrisch
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Hoogte49,00
Breedte127,00
Diepte14,00
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xaralyn Trivero 130