Xaralyn Tree

Xaralyn Tree

Xaralyn Tree

€ 899,00
SKU
Tree
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Er gaat niets boven een houtkachel met daarin echt brandend hout in uw woning, de Xaralyn Tree is daarom een uitstekende keuze. De houtkachel van de moderne generatie is niet te vergelijken met vroeger. Het rendement van een moderne houtkachel kan wel oplopen tot 90%. Energiebesparing is dus niet alleen voordelig maar ook gezellig. Met het vermogen van 15 kW kan deze Tuinhaard grote ruimtes met gemak verwarmen, de Xaralyn Tree is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes.

Xaralyn heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Xaralyn Tree is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Tuinhaard met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De Xaralyn Tree is een laag vormgegeven haard. Hij is namelijk maar 59.7 cm hoog. Met het open systeem van deze gashaard kan hij normaliter op een bestaand schoorsteenkanaal aangesloten worden. Vraag wel altijd om advies aan de specialist.

Xaralyn www.xaralyn.nl
Geen rookkanaal in huis en toch behoefte aan een gezellig sfeerpunt of vlammenspel? Geen probleem want Xaralyn heeft daar de perfecte oplossing voor. Xaralyn heeft een uitgebreid programma aan elektrische haarden en haarden die op bio-ethanol branden. Zowel inbouwunits als hanghaarden. Omdat je geen rekening hoeft te houden met een rookkanaal ben je heel vrij in het ontwerpen en kan je een architect of interieurstylist helemaal zijn of haar gang laten gaan, zoals bijvoorbeeld bij de inbouw van een sfeerelement in de keuken. Unieke mogelijkheden waar je niet zo snel aan denkt maken dat je bijzondere interieurconcepten kan komen.

"
Meer informatie
KleurHoutkleur
BrandstofPropaan
MateriaalSteen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte59,70
Breedte91,40
Diepte91,40
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xaralyn Tree