Xaralyn Tree

Xaralyn Tree

Xaralyn Tree

€ 999,00
SKU
Tree
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Er gaat niets boven een houtkachel met daarin echt brandend hout in uw woning, de Xaralyn Tree is daarom een uitstekende keuze. Een moderne houtkachel heeft een uitstekend rendement en levert warmte op een zuinige manier. Daarnaast is lokaal bijverwarmen een stuk goedkoper dan de cv opstarten. Tel uit je winst. Deze grote Tuinhaard is vooral bedoeld voor de grotere woonruimtes, hij heeft namelijk een vermogen van maar liefst 15 kW!

De Xaralyn Tree is een waanzinnige Tuinhaard! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Omdat de Xaralyn Tree maar 59.7 cm hoog is past hij in bijna iedere woonkamer. Hij voelt zich snel thuis. Met het open systeem van deze gashaard kan hij normaliter op een bestaand schoorsteenkanaal aangesloten worden. Vraag wel altijd om advies aan de specialist.

Xaralyn www.xaralyn.nl
Geen rookkanaal in huis en toch behoefte aan een gezellig sfeerpunt of vlammenspel? Geen probleem want Xaralyn heeft daar de perfecte oplossing voor. Xaralyn heeft een uitgebreid programma aan elektrische haarden en haarden die op bio-ethanol branden. Zowel inbouwunits als hanghaarden. Omdat je geen rekening hoeft te houden met een rookkanaal ben je heel vrij in het ontwerpen en kan je een architect of interieurstylist helemaal zijn of haar gang laten gaan, zoals bijvoorbeeld bij de inbouw van een sfeerelement in de keuken. Unieke mogelijkheden waar je niet zo snel aan denkt maken dat je bijzondere interieurconcepten kan komen.

"
Meer informatie
KleurHoutkleur
BrandstofPropaan
MateriaalSteen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte59,70
Breedte91,40
Diepte91,40
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xaralyn Tree