Xaralyn Top Flame Lucius

Xaralyn Top Flame Lucius

Xaralyn Top Flame Lucius

€ 299,00
SKU
Top Flame Lucius
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Xaralyn Top Flame Lucius is ontwikkeld met oog voor detail. De uitstraling van deze elektrische haard is erg sfeervol. Laat je verrassen door ons scherpe aanbod en twijfel niet langer! Een elektrische haard is waanzinnig gebruiksvriendelijk, de stekker in het stopcontact en de rest gaat vanzelf. Omdat deze Elektrische Kachel wat kleiner van formaat is heeft hij een vermogen van 2 kW, hiermee is hij vooral geschikt voor de wat kleinere woningen.

Xaralyn investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Xaralyn Top Flame Lucius zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. Omdat deze Elektrische Kachel niet diep is (23.5 cm) past hij vrijwel in elke woonruimte.

Xaralyn
Xaralyn is in Nederland dé. specialist op het gebied van vuur zonder rookkanaal. Als je geen schoorsteen of rookkanaal hebt maar wel een gezellig vuurtje wilt zien, kun je bij Xaralyn kiezen uit meerdere mogelijkheden., elektrische of bio ethanol haarden. De ontwikkelingen hebben niet stilgestaan en daarom is het assortiment inmiddels mooi uitgebalanceerd. Het vlammenspel wordt steeds aantrekkelijker om te zien en de ontwerpmogelijkheden zijn heel gevarieerd omdat je geen rekening hoeft te houden met de infrastructuur. Daarom zijn Xaralyn haarden vooral geliefd bij architecten en interieurstylisten.

"
Meer informatie
KleurZwart
BrandstofElektrisch
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte62,00
Breedte62,00
Diepte23,50
Inbouw hoogte57,50
Inbouw diepte22,50
Inbouw breedte58,00
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xaralyn Top Flame Lucius