Xaralyn Levico 70

Xaralyn Levico 70

Xaralyn Levico 70

€ 849,00
SKU
Levico 70
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Xaralyn Top Flame Elski is é.é.n van de mooiste elektrische haarden uit ons assortiment. Tevens gaat hij met een druk op de knop aan, iets wat natuurlijk heel erg handig is. Omdat deze Elektrische Kachel wat kleiner van formaat is heeft hij een vermogen van 2 kW, hiermee is hij vooral geschikt voor de wat kleinere woningen.

Xaralyn heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. En dat kun je zien en merken! De Xaralyn Top Flame Elski is een haard die een onuitwisbare indruk achter laat. Samen met de aantrekkelijke prijs is het een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een Elektrische Kachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De diepte van deze Elektrische Kachel (21 cm) zorgt ervoor dat deze haard in ieder soort ruimte een mooie plek kan vinden.

Xaralyn
Geen rookkanaal in huis en toch behoefte aan een gezellig sfeerpunt of vlammenspel? Geen probleem want Xaralyn heeft daar de perfecte oplossing voor. Xaralyn heeft een uitgebreid programma aan elektrische haarden en haarden die op bio-ethanol branden. Zowel inbouwunits als hanghaarden. Omdat je geen rekening hoeft te houden met een rookkanaal ben je heel vrij in het ontwerpen en kan je een architect of interieurstylist helemaal zijn of haar gang laten gaan, zoals bijvoorbeeld bij de inbouw van een sfeerelement in de keuken. Unieke mogelijkheden waar je niet zo snel aan denkt maken dat je bijzondere interieurconcepten kan komen.

Meer informatie
KleurAntraciet
BrandstofElektrisch
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Hoogte0,00
Breedte0,00
Diepte0,00
Inbouw hoogte66,00
Inbouw diepte19,70
Inbouw breedte69,00
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xaralyn Levico 70