Xaralyn inbouw Unit Cassette 600

Xaralyn inbouw Unit Cassette 600

Xaralyn inbouw Unit Cassette 600

€ 899,00
SKU
inbouw Unit Cassette 600
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Xaralyn inbouw Unit Cassette 600 is één van de mooiste elektrische haarden uit ons assortiment. Tevens is hij zeer makkelijk te gebruiken, het voordeel van een elektrische haard is namelijk dat hij met een druk op de knop aan gaat.

Xaralyn heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. En dat kun je zien en merken! De Xaralyn inbouw Unit Cassette 600 is een haard die een onuitwisbare indruk achter laat. Samen met de aantrekkelijke prijs is het een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een Elektrische Kachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Xaralyn www.xaralyn.nl
Xaralyn is in Nederland dé specialist op het gebied van vuur zonder rookkanaal. Als je geen schoorsteen of rookkanaal hebt maar wel een gezellig vuurtje wilt zien, kun je bij Xaralyn kiezen uit meerdere mogelijkheden., elektrische of bio ethanol haarden. De ontwikkelingen hebben niet stilgestaan en daarom is het assortiment inmiddels mooi uitgebalanceerd. Het vlammenspel wordt steeds aantrekkelijker om te zien en de ontwerpmogelijkheden zijn heel gevarieerd omdat je geen rekening hoeft te houden met de infrastructuur. Daarom zijn Xaralyn haarden vooral geliefd bij architecten en interieurstylisten.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofElektrisch
MateriaalStaal
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte0,00
Breedte0,00
Diepte0,00
Inbouw hoogte67,70
Inbouw diepte27,50
Inbouw breedte61,60
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xaralyn inbouw Unit Cassette 600