Xaralyn Disegno 3D LED XL

Xaralyn Disegno 3D LED XL

Xaralyn Disegno 3D LED XL

€ 1.799,00
SKU
Disegno 3D LED
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Xaralyn Disegno 3D LED XL is een zeer goede keuze wanneer je op zoek bent naar een kwalitatief goede elektrische haard. Tevens is hij zeer makkelijk te gebruiken, het voordeel van een elektrische haard is namelijk dat hij met een druk op de knop aan gaat.

Xaralyn heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Xaralyn Disegno 3D LED XL is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Elektrische Kachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Omdat de diepte dus maar 24.5 cm is kan hij bijna overal wel geplaatst worden. Het allermooiste van de Xaralyn Disegno 3D LED XL is toch wel dat je er bijna geen moeite voor hoeft te doen. De Xaralyn Disegno 3D LED XL luistert uitstekend en geeft geen weerwoord. De afstandsbediening werkt altijd als de batterijen maar vol zijn!

Xaralyn
Geen rookkanaal in huis en toch behoefte aan een gezellig sfeerpunt of vlammenspel? Geen probleem want Xaralyn heeft daar de perfecte oplossing voor. Xaralyn heeft een uitgebreid programma aan elektrische haarden en haarden die op bio-ethanol branden. Zowel inbouwunits als hanghaarden. Omdat je geen rekening hoeft te houden met een rookkanaal ben je heel vrij in het ontwerpen en kan je een architect of interieurstylist helemaal zijn of haar gang laten gaan, zoals bijvoorbeeld bij de inbouw van een sfeerelement in de keuken. Unieke mogelijkheden waar je niet zo snel aan denkt maken dat je bijzondere interieurconcepten kan komen.

Meer informatie
KleurWit
BrandstofElektrisch
MateriaalGlas
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Hoogte270,00
Breedte91,50
Diepte24,50
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xaralyn Disegno 3D LED XL