Xaralyn Disegno 3D LED S

Xaralyn Disegno 3D LED S

Xaralyn Disegno 3D LED S

€ 1.399,00
SKU
Disegno 3D LED Wall
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Xaralyn Disegno 3D LED S elektrische haard is gemaakt om te verwennen. Geen schoorsteen in huis? Geen paniek want met een elektrische haard heb je toch een gezellig sfeerpunt in huis. Daarnaast is hij zeer gebruiksvriendelijk, elektrische haarden zijn vaak met een afstandsbediening aan te zetten.

De Xaralyn Disegno 3D LED S is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Xaralyn staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! Omdat de Xaralyn Disegno 3D LED S maar 47 cm hoog is past hij vrijwel overal. Omdat de diepte dus maar 32 cm is kan hij bijna overal wel geplaatst worden. De afstandsbediening maakt de Xaralyn Disegno 3D LED S wel tot een heel handige warmtebron in het huis. U kunt hem zelfs vanaf de bank inschakelen.

Xaralyn
Geen rookkanaal in huis en toch behoefte aan een gezellig sfeerpunt of vlammenspel? Geen probleem want Xaralyn heeft daar de perfecte oplossing voor. Xaralyn heeft een uitgebreid programma aan elektrische haarden en haarden die op bio-ethanol branden. Zowel inbouwunits als hanghaarden. Omdat je geen rekening hoeft te houden met een rookkanaal ben je heel vrij in het ontwerpen en kan je een architect of interieurstylist helemaal zijn of haar gang laten gaan, zoals bijvoorbeeld bij de inbouw van een sfeerelement in de keuken. Unieke mogelijkheden waar je niet zo snel aan denkt maken dat je bijzondere interieurconcepten kan komen.

Meer informatie
KleurWit
BrandstofElektrisch
MateriaalGlas
Branderdecoratiehoutset/houtstammen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Hoogte47,00
Breedte113,50
Diepte32,00
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xaralyn Disegno 3D LED S