Xaralyn Column 50

Xaralyn Column 50

Xaralyn Column 50

€ 699,00
SKU
Column 50
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Xaralyn Column 50 zorgt voor een ware ervaring van sfeer in uw woning. Daarnaast worden moderne houtkachels steeds duurzamer, het rendement kan momenteel al oplopen tot wel 90%. Deze Tuinhaard is met zijn vermogen van 9 kW vooral geschikt voor middelgrote woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter.

De Xaralyn Column 50 is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Xaralyn staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! Met de diepte van 45.7 cm is hij flexibel en geschikt voor bijna elke situatie. Overal op voorbereid en altijd dienstbaar, echt wat je van een sfeervolle warmtebron kan verwachten. Deze gashaard heeft een open systeem, hierdoor is hij veelal toepasbaar in bestaande situaties. Vraag wel altijd om advies aan de specialist.

Xaralyn www.xaralyn.nl
Xaralyn is in Nederland dé specialist op het gebied van vuur zonder rookkanaal. Als je geen schoorsteen of rookkanaal hebt maar wel een gezellig vuurtje wilt zien, kun je bij Xaralyn kiezen uit meerdere mogelijkheden., elektrische of bio ethanol haarden. De ontwikkelingen hebben niet stilgestaan en daarom is het assortiment inmiddels mooi uitgebalanceerd. Het vlammenspel wordt steeds aantrekkelijker om te zien en de ontwerpmogelijkheden zijn heel gevarieerd omdat je geen rekening hoeft te houden met de infrastructuur. Daarom zijn Xaralyn haarden vooral geliefd bij architecten en interieurstylisten.

"
Meer informatie
KleurHoutkleur
BrandstofPropaan
MateriaalSteen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte63,50
Breedte45,70
Diepte45,70
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xaralyn Column 50