Xaralyn Column 50

Xaralyn Column 50

Xaralyn Column 50

€ 699,00
SKU
Column 50
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Xaralyn Column 50 houtkachel staat garant voor warmte en gezelligheid en maakt van je huis een thuis. Daarnaast heeft een moderne houtkachel een uitstekend rendement, dit kan wel oplopen tot 90%. Het vermogen van ongeveer 9 kW maakt deze Tuinhaard zeer geschikt voor ruimtes tussen de 100 en 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor een passend advies over het vermogen.

Xaralyn heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Xaralyn Column 50 is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Tuinhaard met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Door de geringe diepte van 45.7 cm kan de Xaralyn Column 50 overal wel een leuk plekje vinden. Hij is niet veeleisend en daar houden we van! Doordat deze gashaard een open systeem heeft wordt de zuurstof die benodigd is voor het verbrandingsproces uit de ruimte getrokken, goede ventilatie is dus belangrijk. Vraag daarom altijd om advies aan de specialist.

Xaralyn www.xaralyn.nl
Geen rookkanaal in huis en toch behoefte aan een gezellig sfeerpunt of vlammenspel? Geen probleem want Xaralyn heeft daar de perfecte oplossing voor. Xaralyn heeft een uitgebreid programma aan elektrische haarden en haarden die op bio-ethanol branden. Zowel inbouwunits als hanghaarden. Omdat je geen rekening hoeft te houden met een rookkanaal ben je heel vrij in het ontwerpen en kan je een architect of interieurstylist helemaal zijn of haar gang laten gaan, zoals bijvoorbeeld bij de inbouw van een sfeerelement in de keuken. Unieke mogelijkheden waar je niet zo snel aan denkt maken dat je bijzondere interieurconcepten kan komen.

"
Meer informatie
KleurHoutkleur
BrandstofPropaan
MateriaalSteen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte63,50
Breedte45,70
Diepte45,70
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xaralyn Column 50