Xaralyn Bowl 90

Xaralyn Bowl 90

Xaralyn Bowl 90

€ 999,00
SKU
Bowl 90
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Xaralyn Bowl 90 zorgt voor een ware ervaring van sfeer in uw woning. Daarnaast heeft een moderne houtkachel een uitstekend rendement, dit kan wel oplopen tot 90%. De Xaralyn Bowl 90 heeft een vermogen van 9 kW, hiermee is hij uitermate geschikt voor gemiddelde woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor advies hierover!

Xaralyn heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Xaralyn Bowl 90 is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Tuinhaard met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De Xaralyn Bowl 90 is dus maar 59.7 cm hoog en wel 91.4 cm breed. Dit maakt het optisch een laag model wat design betreft. Omdat de Xaralyn Bowl 90 met een open systeem werkt kan hij aangesloten worden op een normaal rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor installatie.

Xaralyn www.xaralyn.nl
Xaralyn is in Nederland dé specialist op het gebied van vuur zonder rookkanaal. Als je geen schoorsteen of rookkanaal hebt maar wel een gezellig vuurtje wilt zien, kun je bij Xaralyn kiezen uit meerdere mogelijkheden., elektrische of bio ethanol haarden. De ontwikkelingen hebben niet stilgestaan en daarom is het assortiment inmiddels mooi uitgebalanceerd. Het vlammenspel wordt steeds aantrekkelijker om te zien en de ontwerpmogelijkheden zijn heel gevarieerd omdat je geen rekening hoeft te houden met de infrastructuur. Daarom zijn Xaralyn haarden vooral geliefd bij architecten en interieurstylisten.

"
Meer informatie
KleurBetonkleur
BrandstofPropaan
MateriaalSteen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte59,70
Breedte91,40
Diepte91,40
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xaralyn Bowl 90