Xaralyn Bowl 80

Xaralyn Bowl 80

Xaralyn Bowl 80

€ 799,00
SKU
Bowl 80
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Xaralyn Bowl 80 is daarom uitermate geschikt om sfeer te creëren. Het rendement van een houtkachel kan oplopen tot wel 90% wat aanzienlijk hoger is dan bij een open haard, dat is dus al snel een goede investering. De Xaralyn Bowl 80 heeft niet alleen een mooie uitstraling, hij heeft een zeer hoog vermogen, namelijk wel 15 kW. Hiermee kan hij ook grotere woonruimtes met gemak verwarmen.

Xaralyn heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Xaralyn Bowl 80 is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Tuinhaard met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Met het open systeem van deze gashaard kan hij op een bestaand schoorsteenkanaal aangesloten worden. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor plaatsing.

Xaralyn www.xaralyn.nl
Xaralyn is in Nederland dé specialist op het gebied van vuur zonder rookkanaal. Als je geen schoorsteen of rookkanaal hebt maar wel een gezellig vuurtje wilt zien, kun je bij Xaralyn kiezen uit meerdere mogelijkheden., elektrische of bio ethanol haarden. De ontwikkelingen hebben niet stilgestaan en daarom is het assortiment inmiddels mooi uitgebalanceerd. Het vlammenspel wordt steeds aantrekkelijker om te zien en de ontwerpmogelijkheden zijn heel gevarieerd omdat je geen rekening hoeft te houden met de infrastructuur. Daarom zijn Xaralyn haarden vooral geliefd bij architecten en interieurstylisten.

"
Meer informatie
KleurBetonkleur
BrandstofPropaan
MateriaalSteen
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurNee
Hoogte35,60
Breedte80,00
Diepte80,00
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xaralyn Bowl 80