Xaralyn Basket 600

Xaralyn Basket 600

Xaralyn Basket 600

€ 799,00
SKU
Basket 600
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Xaralyn Basket 600 is één van de mooiste elektrische haarden uit ons assortiment. Daarnaast is hij makkelijk in gebruik, een elektrische haard is met een druk op de knop aan.

Xaralyn heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Xaralyn Basket 600 is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Elektrische Kachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Met de diepte van 21 cm is hij flexibel en geschikt voor bijna elke situatie. Overal op voorbereid en altijd dienstbaar, echt wat je van een sfeervolle warmtebron kan verwachten. De afstandsbediening maakt de Xaralyn Basket 600 wel tot een heel handige warmtebron in het huis. U kunt hem zelfs vanaf de bank inschakelen.

Xaralyn www.xaralyn.nl
Xaralyn is in Nederland dé specialist op het gebied van vuur zonder rookkanaal. Als je geen schoorsteen of rookkanaal hebt maar wel een gezellig vuurtje wilt zien, kun je bij Xaralyn kiezen uit meerdere mogelijkheden., elektrische of bio ethanol haarden. De ontwikkelingen hebben niet stilgestaan en daarom is het assortiment inmiddels mooi uitgebalanceerd. Het vlammenspel wordt steeds aantrekkelijker om te zien en de ontwerpmogelijkheden zijn heel gevarieerd omdat je geen rekening hoeft te houden met de infrastructuur. Daarom zijn Xaralyn haarden vooral geliefd bij architecten en interieurstylisten.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofElektrisch
MateriaalMDF
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Hoogte17,70
Breedte55,40
Diepte21,00
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xaralyn Basket 600