Xaralyn Basket 400

Xaralyn Basket 400

Xaralyn Basket 400

€ 659,00
SKU
Basket 400
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Xaralyn Basket 400 is een elektrische haard die meteen veel sfeer geeft. Tevens gaat een elektrische haard met een druk op de knop aan, iets wat natuurlijk waanzinnig handig is vooral als je weinig tijd hebt.

Xaralyn heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. En dat kun je zien en merken! De Xaralyn Basket 400 is een haard die een onuitwisbare indruk achter laat. Samen met de aantrekkelijke prijs is het een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een Elektrische Kachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Met de diepte van 21 cm is hij flexibel en geschikt voor bijna elke situatie. Overal op voorbereid en altijd dienstbaar, echt wat je van een sfeervolle warmtebron kan verwachten. Doordat de Xaralyn Basket 400 de optie heeft om via een afstandsbediening te werken, kunt u de haard vanaf de bank in- en uitschakelen.

Xaralyn www.xaralyn.nl
Geen rookkanaal in huis en toch behoefte aan een gezellig sfeerpunt of vlammenspel? Geen probleem want Xaralyn heeft daar de perfecte oplossing voor. Xaralyn heeft een uitgebreid programma aan elektrische haarden en haarden die op bio-ethanol branden. Zowel inbouwunits als hanghaarden. Omdat je geen rekening hoeft te houden met een rookkanaal ben je heel vrij in het ontwerpen en kan je een architect of interieurstylist helemaal zijn of haar gang laten gaan, zoals bijvoorbeeld bij de inbouw van een sfeerelement in de keuken. Unieke mogelijkheden waar je niet zo snel aan denkt maken dat je bijzondere interieurconcepten kan komen.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofElektrisch
MateriaalMDF
SpeksteenNee
AfstandsbedieningJa
LiftdeurNee
Hoogte17,70
Breedte39,50
Diepte21,00
BovenaansluitingNee
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Xaralyn Basket 400