Totem Verticaal 900

Totem Verticaal 900

Totem Verticaal 900

€ 5.939,00
SKU
Verticaal 900
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Totem Verticaal 900 houtkachel staat garant voor warmte en gezelligheid en maakt van je huis een thuis. Daarnaast is een moderne houtkachel CO2-neutraal, met een rendement dat op kan lopen tot 90%. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 18 kW. Dit maakt deze Totem Verticaal 900 vooral geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter.

Totem heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. En dat kun je zien en merken! De Totem Verticaal 900 is een haard die een onuitwisbare indruk achter laat. Samen met de aantrekkelijke prijs is het een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De Totem Verticaal 900 heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Meestal is dat geen probleem, maar het is wel belangrijk om rekening mee te houden. Deze gashaard is voorzien van een open systeem, hij is daarom super geschikt voor aansluiting op een bestaand rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor ingebruikname.

Totem
Ben je op zoek naar een open haard beleving maar dan op een bewuste, duurzame en veilige manier? Bekijk dan het assortiment van Totem en laat je verrassen. Met een Totem liftdeurhaard kan je in een handomdraai een open haard vuur veranderen in een veilig, rendementvolle sfeer- en warmtebron.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Inbouw hoogte186,00
Inbouw diepte65,10
Inbouw breedte79,00
Diameter rookkanaal250
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Totem Verticaal 900