Totem Tunnel Verticaal 900

Totem Tunnel Verticaal 900

Totem Tunnel Verticaal 900

€ 7.434,00
SKU
Tunnel Verticaal 900 liftdeur en draaideur
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Totem Tunnel Verticaal 900 brengt de traditionele sfeer van een brandende haard op echt hout in je woonkamer. De houtkachel van de moderne generatie is niet te vergelijken met vroeger. Het rendement van een moderne houtkachel kan wel oplopen tot 90%. Energiebesparing is dus niet alleen voordelig maar ook gezellig. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 18 kW. Dit maakt deze Totem Tunnel Verticaal 900 bij uitstek favoriet voor de wat grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor een passend advies over het vermogen.

Totem investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Totem Tunnel Verticaal 900 zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. De Totem Tunnel Verticaal 900 is niet zo geschikt om voor een schouw of dicht bij een muur te plaatsen, hij heeft namelijk geen optie voor een achteraansluiting. Deze gashaard functioneert met een open systeem, hierdoor is hij veelal toepasbaar in situaties met een bestaand schoorsteenkanaal. Laat je voor aankoop altijd goed informeren over de juiste materialen.

Totem
De liftdeurhaarden van Totem zijn vooral geliefd bij mensen die de sfeer van een open haard willen hebben maar toch zuinig en milieuvriendelijk willen stoken. Met een liftdeurhaard combineer je charme met veiligheid en geniet je ongestoord van een prachtig vlammenspel. Het merk Totem is bekend bij de specialisten maar is geen alledaags product waardoor je, als je iets bijzonders zoekt, zeker aan je trekken komt.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Inbouw hoogte186,00
Inbouw diepte69,70
Inbouw breedte79,00
Diameter rookkanaal250
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Totem Tunnel Verticaal 900