Totem Tunnel Horizontaal 901

Totem Tunnel Horizontaal 901

Totem Tunnel Horizontaal 901

€ 5.516,00
SKU
Tunnel Horizontaal 901 liftdeur en draaideur
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Totem Tunnel Horizontaal 901 zorgt niet alleen voor aangename warmte maar maakt je huis ook een stuk gezelliger en sfeervoller en zeg nou zelf dat wil toch iedereen? Daarnaast kan het rendement van een houtkachel oplopen tot wel 90%, stukken beter dan het rendement van ca. 15% van een open haard. Deze grote Houtkachel is vooral bedoeld voor de grotere woonruimtes, hij heeft namelijk een vermogen van maar liefst 14 kW!

Totem investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Totem Tunnel Horizontaal 901 zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. De Totem Tunnel Horizontaal 901 heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Meestal is dat geen probleem, maar het is wel belangrijk om rekening mee te houden. Doordat deze gashaard een open systeem heeft wordt de zuurstof die benodigd is voor het verbrandingsproces uit de ruimte getrokken, goede ventilatie is dus belangrijk. Vraag daarom altijd om advies aan de specialist.

Totem
De liftdeurhaarden van Totem zijn vooral geliefd bij mensen die de sfeer van een open haard willen hebben maar toch zuinig en milieuvriendelijk willen stoken. Met een liftdeurhaard combineer je charme met veiligheid en geniet je ongestoord van een prachtig vlammenspel. Het merk Totem is bekend bij de specialisten maar is geen alledaags product waardoor je, als je iets bijzonders zoekt, zeker aan je trekken komt.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Inbouw hoogte124,10
Inbouw diepte57,80
Inbouw breedte96,80
Diameter rookkanaal200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Totem Tunnel Horizontaal 901