Totem Tunnel Horizontaal 1100

Totem Tunnel Horizontaal 1100

Totem Tunnel Horizontaal 1100

€ 6.547,00
SKU
Tunnel Horizontaal 1100 liftdeur en draaideur
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Totem Tunnel Horizontaal 1100 houtkachel staat garant voor warmte en gezelligheid en maakt van je huis een thuis. Een moderne houtkachel heeft een uitstekend rendement en levert warmte op een zuinige manier. Daarnaast is lokaal bijverwarmen een stuk goedkoper dan de cv opstarten. Tel uit je winst. Met het vermogen van circa 17 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met groot gemak verwarmen, de Totem Tunnel Horizontaal 1100 is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

Totem staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Totem Tunnel Horizontaal 1100 een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. De Totem Tunnel Horizontaal 1100 heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Meestal is dat geen probleem, maar het is wel belangrijk om rekening mee te houden.

Totem
Ben je op zoek naar een open haard beleving maar dan op een bewuste, duurzame en veilige manier? Bekijk dan het assortiment van Totem en laat je verrassen. Met een Totem liftdeurhaard kan je in een handomdraai een open haard vuur veranderen in een veilig, rendementvolle sfeer- en warmtebron.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Inbouw hoogte145,40
Inbouw diepte63,40
Inbouw breedte122,80
Diameter rookkanaal250
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Totem Tunnel Horizontaal 1100