Totem Tunnel Frontaal 900

Totem Tunnel Frontaal 900

Totem Tunnel Frontaal 900

€ 5.516,00
SKU
Tunnel Frontaal 900 liftdeur en draaideur
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Zie je jezelf al gezellig bij de Totem Tunnel Frontaal 900 houtkachel zitten? Verlang je ook naar de warmte en sfeer die je zo hard nodig hebt tijdens de donkere dagen? Koop dan snel deze prachtige houtkachel en het genieten kan beginnen. Daarnaast valt een moderne houtkachel onder een milieuneutrale energiebron, met een hoog rendement dat op kan lopen tot 90%. Heerlijk zo'n zuinige warmtebron in huis! Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 14 kW. Dit maakt deze Totem Tunnel Frontaal 900 vooral geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter.

De Totem Tunnel Frontaal 900 is waanzinnig aantrekkelijk geprijsd! De prijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte, we kunnen je vast positief verrassen. Een minpunt van de Totem Tunnel Frontaal 900 zou kunnen zijn dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Omdat de Totem Tunnel Frontaal 900 met een open systeem werkt kan hij aangesloten worden op een normaal rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor installatie.

Totem
De liftdeurhaarden van Totem zijn vooral geliefd bij mensen die de sfeer van een open haard willen hebben maar toch zuinig en milieuvriendelijk willen stoken. Met een liftdeurhaard combineer je charme met veiligheid en geniet je ongestoord van een prachtig vlammenspel. Het merk Totem is bekend bij de specialisten maar is geen alledaags product waardoor je, als je iets bijzonders zoekt, zeker aan je trekken komt.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Inbouw hoogte157,40
Inbouw diepte70,20
Inbouw breedte94,20
Diameter rookkanaal250
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Totem Tunnel Frontaal 900