Totem Tunnel Frontaal 1000

Totem Tunnel Frontaal 1000

Totem Tunnel Frontaal 1000

€ 6.120,00
SKU
Tunnel Frontaal 1000 liftdeur en draaideur
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Totem Tunnel Frontaal 1000 is een houtkachel die meteen veel sfeer geeft en daardoor een uitblinker in uw interieur wordt. Daarnaast valt een moderne houtkachel onder een milieuneutrale energiebron, met een hoog rendement dat op kan lopen tot 90%. Heerlijk zo'n zuinige warmtebron in huis! Deze grote Houtkachel is vooral bedoeld voor de grotere woonruimtes, hij heeft namelijk een vermogen van maar liefst 18 kW!

De Totem Tunnel Frontaal 1000 is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Totem staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! De Totem Tunnel Frontaal 1000 heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Meestal is dat geen probleem, maar het is wel belangrijk om rekening mee te houden. Omdat de Totem Tunnel Frontaal 1000 een open systeem heeft kan hij meestal aangesloten worden op een bestaand rookkanaal. Vraag wel altijd om advies aan de specialist.

Totem
Ben je op zoek naar een open haard beleving maar dan op een bewuste, duurzame en veilige manier? Bekijk dan het assortiment van Totem en laat je verrassen. Met een Totem liftdeurhaard kan je in een handomdraai een open haard vuur veranderen in een veilig, rendementvolle sfeer- en warmtebron.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Inbouw hoogte164,40
Inbouw diepte75,20
Inbouw breedte110,80
Diameter rookkanaal300
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Totem Tunnel Frontaal 1000