Totem Technika vrijstaand Frontaal 800

Totem Technika vrijstaand Frontaal 800

Totem Technika vrijstaand Frontaal 800

A
€ 4.250,00
SKU
Technika vrijstaand Frontaal 800
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Totem Technika vrijstaand Frontaal 800 houtkachel staat garant voor warmte en gezelligheid en maakt van je huis een thuis. Daarnaast worden moderne houtkachels steeds duurzamer, het rendement kan momenteel al oplopen tot wel 90%. De Totem Technika vrijstaand Frontaal 800 kan met zijn vermogen van plusminus 12 kW veel meer aan dan de gemiddelde haard. Hij is daarom uitermate geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 m3. Voor een passend aanbod en advies toegespitst op je situatie kan je natuurlijk bij ons terecht!

Totem staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Totem Technika vrijstaand Frontaal 800 een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Voor mensen die de Totem Technika vrijstaand Frontaal 800 voor een schouw willen plaatsen moet je even goed gaan passen en meten. De Houtkachel beschikt namelijk alleen over een bovenaansluiting. Bij een schouw is een achteraansluiting vaak gemakkelijker. De diepte van deze Houtkachel (45 cm) zorgt ervoor dat deze haard in ieder soort ruimte een mooie plek kan vinden.

Totem www.totemfire.com
Ben je op zoek naar een open haard beleving maar dan op een bewuste, duurzame en veilige manier? Bekijk dan het assortiment van Totem en laat je verrassen. Met een Totem liftdeurhaard kan je in een handomdraai een open haard vuur veranderen in een veilig, rendementvolle sfeer- en warmtebron.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalGlas
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte50,00
Breedte80,00
Diepte45,00
Diameter rookkanaal180
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Totem Technika vrijstaand Frontaal 800