Totem Panoramisch 900 Hanghaard

Totem Panoramisch 900 Hanghaard

Totem Panoramisch 900 Hanghaard

€ 11.255,00
SKU
Panoramisch 900 Hanghaard
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Totem Panoramisch 900 Hanghaard is daarom uitermate geschikt om sfeer te creë.ren. Daarnaast worden moderne houtkachels steeds duurzamer, het rendement kan momenteel al oplopen tot wel 90%. Met het vermogen van 20 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met gemak verwarmen, de Totem Panoramisch 900 Hanghaard is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes.

Totem investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Totem Panoramisch 900 Hanghaard zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. Wat een zeer groot pluspunt van de Totem Panoramisch 900 Hanghaard is, is dat hij een boven- en achteraansluiting heeft die later om te wisselen is. Dit maakt de Totem Panoramisch 900 Hanghaard uiterst flexibel in de plaatsingsmogelijkheden. Vooral handig als je al overweegt om op termijn te gaan verhuizen. Met het open systeem van deze gashaard kan hij op een bestaand schoorsteenkanaal aangesloten worden. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor plaatsing.

Totem
Ben je op zoek naar een open haard beleving maar dan op een bewuste, duurzame en veilige manier? Bekijk dan het assortiment van Totem en laat je verrassen. Met een Totem liftdeurhaard kan je in een handomdraai een open haard vuur veranderen in een veilig, rendementvolle sfeer- en warmtebron.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofHout
MateriaalGlas
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Hoogte0,00
Breedte0,00
Diepte0,00
Inbouw hoogte188,50
Inbouw diepte84,70
Inbouw breedte84,70
Diameter rookkanaal250
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Totem Panoramisch 900 Hanghaard