Totem Horizontaal 900 Technika

Totem Horizontaal 900 Technika

Totem Horizontaal 900 Technika

A
€ 5.996,00
SKU
Horizontaal 900 technika
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Totem Horizontaal 900 Technika zorgt voor een ware ervaring van sfeer in uw woning. Daarnaast valt een moderne houtkachel onder een milieuneutrale energiebron, met een hoog rendement dat op kan lopen tot 90%. Heerlijk zo'n zuinige warmtebron in huis!

De Totem Horizontaal 900 Technika is een waanzinnige Houtkachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Omdat de Totem Horizontaal 900 Technika een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze minder flexibel en slechts in enkele gevallen geschikt om voor een schouw te plaatsen.

Totem www.totemfire.com
De liftdeurhaarden van Totem zijn vooral geliefd bij mensen die de sfeer van een open haard willen hebben maar toch zuinig en milieuvriendelijk willen stoken. Met een liftdeurhaard combineer je charme met veiligheid en geniet je ongestoord van een prachtig vlammenspel. Het merk Totem is bekend bij de specialisten maar is geen alledaags product waardoor je, als je iets bijzonders zoekt, zeker aan je trekken komt.

"
Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalGlas
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Breedte glas81
Inbouw hoogte152,80
Inbouw diepte49,30
Inbouw breedte112,90
Diameter rookkanaal200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Totem Horizontaal 900 Technika