Totem Horizontaal 900 Technika

Totem Horizontaal 900 Technika

Totem Horizontaal 900 Technika

A
€ 5.996,00
SKU
Horizontaal 900 technika
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Totem Horizontaal 900 Technika houtkachel geeft je woning meerwaarde en alleen daarom al is een investering in een houtkachel de moeite waard, nog los van de energiebesparing die je realiseert door lokaal bij te verwarmen. Daarnaast kan het rendement van een houtkachel oplopen tot wel 90%, stukken beter dan het rendement van ca. 15% van een open haard.

Totem staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Totem Horizontaal 900 Technika een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. De Totem Horizontaal 900 Technika heeft geen optie voor een achteraansluiting en is daarom alleen met een bovenaansluiting te installeren. Deze informatie en een goede voorbereiding is het halve werk.

Totem www.totemfire.com
Ben je op zoek naar een open haard beleving maar dan op een bewuste, duurzame en veilige manier? Bekijk dan het assortiment van Totem en laat je verrassen. Met een Totem liftdeurhaard kan je in een handomdraai een open haard vuur veranderen in een veilig, rendementvolle sfeer- en warmtebron.

"
Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalGlas
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Breedte glas81
Inbouw hoogte152,80
Inbouw diepte49,30
Inbouw breedte112,90
Diameter rookkanaal200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Totem Horizontaal 900 Technika