Totem Horizontaal 800 Technika

Totem Horizontaal 800 Technika

Totem Horizontaal 800 Technika

€ 5.543,00
SKU
Horizon technika 800
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Totem Horizontaal 800 Technika houtkachel geeft je woning meerwaarde en alleen daarom al is een investering in een houtkachel de moeite waard, nog los van de energiebesparing die je realiseert door lokaal bij te verwarmen. De houtkachel van de moderne generatie is niet te vergelijken met vroeger. Het rendement van een moderne houtkachel kan wel oplopen tot 90%. Energiebesparing is dus niet alleen voordelig maar ook gezellig. Deze grote Houtkachel is vooral bedoeld voor de grotere woonruimtes, hij heeft namelijk een vermogen van maar liefst 13 kW!

Totem staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Totem Horizontaal 800 Technika een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Omdat de Totem Horizontaal 800 Technika een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze niet altijd geschikt om voor een schouw te plaatsen.

Totem
Ben je op zoek naar een open haard beleving maar dan op een bewuste, duurzame en veilige manier? Bekijk dan het assortiment van Totem en laat je verrassen. Met een Totem liftdeurhaard kan je in een handomdraai een open haard vuur veranderen in een veilig, rendementvolle sfeer- en warmtebron.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofHout
MateriaalGlas
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Breedte glas79
Inbouw hoogte131,00
Inbouw diepte57,80
Inbouw breedte101,80
Diameter rookkanaal180
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Totem Horizontaal 800 Technika