Totem Horizontaal 1300

Totem Horizontaal 1300

Totem Horizontaal 1300

€ 6.559,00
SKU
Horizontaal 1300
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Totem Horizontaal 1300 zorgt niet alleen voor aangename warmte maar maakt je huis ook een stuk gezelliger en sfeervoller en zeg nou zelf dat wil toch iedereen? Daarnaast kan het rendement van een houtkachel oplopen tot wel 90%, stukken beter dan het rendement van ca. 15% van een open haard. Deze grote Houtkachel is vooral bedoeld voor de wat forsere woonruimtes, hij heeft namelijk een vermogen van maar liefst 17 kW! Een echte kachelkanjer dus. Laat je vooral goed informeren over het vermogen wat goed bij je situatie past en neem daarvoor contact met ons op.

Totem staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Totem Horizontaal 1300 een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Voor mensen die de Totem Horizontaal 1300 voor een schouw willen plaatsen moet je even goed gaan passen en meten. De Houtkachel beschikt namelijk alleen over een bovenaansluiting. Bij een schouw is een achteraansluiting vaak gemakkelijker. Omdat de Totem Horizontaal 1300 met een open systeem werkt kan hij aangesloten worden op een normaal rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor installatie.

Totem
De liftdeurhaarden van Totem zijn vooral geliefd bij mensen die de sfeer van een open haard willen hebben maar toch zuinig en milieuvriendelijk willen stoken. Met een liftdeurhaard combineer je charme met veiligheid en geniet je ongestoord van een prachtig vlammenspel. Het merk Totem is bekend bij de specialisten maar is geen alledaags product waardoor je, als je iets bijzonders zoekt, zeker aan je trekken komt.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Inbouw hoogte145,40
Inbouw diepte58,80
Inbouw breedte131,20
Diameter rookkanaal250
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Totem Horizontaal 1300