Totem Horizontaal 1000

Totem Horizontaal 1000

Totem Horizontaal 1000

€ 5.238,00
SKU
Horizontaal 1000
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Er gaat niets boven een houtkachel met daarin echt brandend hout in uw woning, de Totem Horizontaal 1000 is daarom een uitstekende keuze. Daarnaast valt een moderne houtkachel onder een milieuneutrale energiebron, met een hoog rendement dat op kan lopen tot 90%. Heerlijk zo'n zuinige warmtebron in huis! Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 20 kW. Dit maakt deze Totem Horizontaal 1000 bij uitstek favoriet voor de wat grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor een passend advies over het vermogen.

Totem investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Totem Horizontaal 1000 zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. Omdat de Totem Horizontaal 1000 een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze niet altijd geschikt om voor een schouw te plaatsen. Omdat de Totem Horizontaal 1000 met een open systeem werkt kan hij aangesloten worden op een normaal rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor installatie.

Totem
Ben je op zoek naar een open haard beleving maar dan op een bewuste, duurzame en veilige manier? Bekijk dan het assortiment van Totem en laat je verrassen. Met een Totem liftdeurhaard kan je in een handomdraai een open haard vuur veranderen in een veilig, rendementvolle sfeer- en warmtebron.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Inbouw hoogte124,10
Inbouw diepte58,80
Inbouw breedte108,80
Diameter rookkanaal200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Totem Horizontaal 1000