Totem Horizontaal 1000 Conisch

Totem Horizontaal 1000 Conisch

Totem Horizontaal 1000 Conisch

€ 5.374,00
SKU
Horizontaal 1000 Conisch
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Totem Horizontaal 1000 Conisch is daarom uitermate geschikt om sfeer te creë.ren. Het rendement van een houtkachel kan oplopen tot wel 90% wat aanzienlijk hoger is dan bij een open haard, dat is dus al snel een goede investering. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 20 kW. Dit maakt deze Totem Horizontaal 1000 Conisch vooral geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter.

Totem staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Totem Horizontaal 1000 Conisch een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Omdat de Totem Horizontaal 1000 Conisch een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze niet altijd geschikt om voor een schouw te plaatsen. Deze gashaard is voorzien van een open systeem, hij is daarom super geschikt voor aansluiting op een bestaand rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor ingebruikname.

Totem
De liftdeurhaarden van Totem zijn vooral geliefd bij mensen die de sfeer van een open haard willen hebben maar toch zuinig en milieuvriendelijk willen stoken. Met een liftdeurhaard combineer je charme met veiligheid en geniet je ongestoord van een prachtig vlammenspel. Het merk Totem is bekend bij de specialisten maar is geen alledaags product waardoor je, als je iets bijzonders zoekt, zeker aan je trekken komt.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Inbouw hoogte124,10
Inbouw diepte58,80
Inbouw breedte108,80
Diameter rookkanaal200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Totem Horizontaal 1000 Conisch