Totem Hoek Horizontaal 901

Totem Hoek Horizontaal 901

Totem Hoek Horizontaal 901

€ 5.864,00
SKU
Hoek Horizontaal 901 Links of Rechts
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Er gaat niets boven een houtkachel met daarin echt brandend hout in uw woning, de Totem Hoek Horizontaal 901 is daarom een uitstekende keuze. Daarnaast worden moderne houtkachels steeds duurzamer, het rendement kan momenteel al oplopen tot wel 90%. Deze grote Houtkachel is vooral bedoeld voor de grotere woonruimtes, hij heeft namelijk een vermogen van maar liefst 17 kW!

Totem heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Totem Hoek Horizontaal 901 is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor mensen die de Totem Hoek Horizontaal 901 voor een schouw willen plaatsen is hij minder geschikt. De Houtkachel beschikt namelijk alleen over een bovenaansluiting. Omdat de Totem Hoek Horizontaal 901 een open systeem heeft kan hij meestal aangesloten worden op een bestaand rookkanaal. Vraag wel altijd om advies aan de specialist.

Totem
De liftdeurhaarden van Totem zijn vooral geliefd bij mensen die de sfeer van een open haard willen hebben maar toch zuinig en milieuvriendelijk willen stoken. Met een liftdeurhaard combineer je charme met veiligheid en geniet je ongestoord van een prachtig vlammenspel. Het merk Totem is bekend bij de specialisten maar is geen alledaags product waardoor je, als je iets bijzonders zoekt, zeker aan je trekken komt.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Inbouw hoogte128,00
Inbouw diepte53,10
Inbouw breedte99,00
Diameter rookkanaal200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Totem Hoek Horizontaal 901