Totem Hoek Horizontaal 1000

Totem Hoek Horizontaal 1000

Totem Hoek Horizontaal 1000

€ 6.363,00
SKU
Hoek Horizontaal 1000 Links of Rechts
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Totem Hoek Horizontaal 1000 houtkachel staat garant voor warmte en gezelligheid en maakt van je huis een thuis. Daarnaast is een moderne houtkachel CO2-neutraal, met een rendement dat op kan lopen tot 90%. Met het vermogen van circa 17 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met groot gemak verwarmen, de Totem Hoek Horizontaal 1000 is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes. Neem vooral contact met ons op voor advies over deze haard!

Totem heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. En dat kun je zien en merken! De Totem Hoek Horizontaal 1000 is een haard die een onuitwisbare indruk achter laat. Samen met de aantrekkelijke prijs is het een echte aanrader voor iemand die op zoek is naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een aspect waar je rekening mee moet houden bij de Totem Hoek Horizontaal 1000 is dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting. Meestal geen probleem, maar wel goed om te weten. Deze gashaard heeft een open systeem, hij is daarom uitermate geschikt voor een bestaande situatie met een schoorsteenkanaal. Vraag wel altijd om advies aan de specialist.

Totem
De liftdeurhaarden van Totem zijn vooral geliefd bij mensen die de sfeer van een open haard willen hebben maar toch zuinig en milieuvriendelijk willen stoken. Met een liftdeurhaard combineer je charme met veiligheid en geniet je ongestoord van een prachtig vlammenspel. Het merk Totem is bekend bij de specialisten maar is geen alledaags product waardoor je, als je iets bijzonders zoekt, zeker aan je trekken komt.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Inbouw hoogte144,50
Inbouw diepte65,00
Inbouw breedte107,60
Diameter rookkanaal300
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Totem Hoek Horizontaal 1000