Totem Hoek Gebogen 900

Totem Hoek Gebogen 900

Totem Hoek Gebogen 900

€ 6.577,00
SKU
Hoek Gebogen 900
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Totem Hoek Gebogen 900 zorgt voor een ware ervaring van sfeer in uw woning. Daarnaast stookt een moderne houtkachel zeer zuinig, met een rendement dat wel op kan lopen tot 90%. Met het vermogen van 14 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met gemak verwarmen, de Totem Hoek Gebogen 900 is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes.

Totem investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Totem Hoek Gebogen 900 zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. De Totem Hoek Gebogen 900 heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Meestal is dat geen probleem, maar het is wel belangrijk om rekening mee te houden. Deze gashaard is voorzien van een open systeem, hij is daarom super geschikt voor aansluiting op een bestaand rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor ingebruikname.

Totem
De liftdeurhaarden van Totem zijn vooral geliefd bij mensen die de sfeer van een open haard willen hebben maar toch zuinig en milieuvriendelijk willen stoken. Met een liftdeurhaard combineer je charme met veiligheid en geniet je ongestoord van een prachtig vlammenspel. Het merk Totem is bekend bij de specialisten maar is geen alledaags product waardoor je, als je iets bijzonders zoekt, zeker aan je trekken komt.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Diameter rookkanaal200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Totem Hoek Gebogen 900