Totem Hoek 800 Technika links of rechts

Totem Hoek 800 Technika links of rechts

Totem Hoek 800 Technika links of rechts

€ 5.979,00
SKU
hoek 800 technika links of rechts
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Totem Hoek 800 Technika links of rechts zorgt voor een ware ervaring van sfeer in uw woning. De houtkachel van de moderne generatie is niet te vergelijken met vroeger. Het rendement van een moderne houtkachel kan wel oplopen tot 90%. Energiebesparing is dus niet alleen voordelig maar ook gezellig. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 13 kW. Dit maakt deze Totem Hoek 800 Technika links of rechts vooral geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter.

Totem staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Totem Hoek 800 Technika links of rechts een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Omdat de Totem Hoek 800 Technika links of rechts een bovenaansluiting heeft maar geen optie voor een achteraansluiting is deze minder flexibel en slechts in enkele gevallen geschikt om voor een schouw te plaatsen.

Totem
De liftdeurhaarden van Totem zijn vooral geliefd bij mensen die de sfeer van een open haard willen hebben maar toch zuinig en milieuvriendelijk willen stoken. Met een liftdeurhaard combineer je charme met veiligheid en geniet je ongestoord van een prachtig vlammenspel. Het merk Totem is bekend bij de specialisten maar is geen alledaags product waardoor je, als je iets bijzonders zoekt, zeker aan je trekken komt.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofHout
MateriaalGlas
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Inbouw hoogte151,40
Inbouw diepte65,50
Inbouw breedte89,40
Diameter rookkanaal250
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Totem Hoek 800 Technika links of rechts