Totem Hoek 800 Links of Rechts

Totem Hoek 800 Links of Rechts

Totem Hoek 800 Links of Rechts

€ 5.322,00
SKU
Hoek 800 Links of Rechts
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Totem Hoek 800 Links of Rechts brengt de traditionele sfeer van een brandende haard op echt hout in je woonkamer. Daarnaast kan het rendement van een houtkachel oplopen tot wel 90%, stukken beter dan het rendement van ca. 15% van een open haard. Met het vermogen van 14 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met gemak verwarmen, de Totem Hoek 800 Links of Rechts is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes.

De Totem Hoek 800 Links of Rechts is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Totem staan hier namelijk om bekend. De voordelige prijs maakt het nog aantrekkelijker om voor deze haard te kiezen! De Totem Hoek 800 Links of Rechts heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Deze gashaard heeft een open systeem, hij is daarom uitermate geschikt voor een bestaande situatie met een schoorsteenkanaal. Vraag wel altijd om advies aan de specialist.

Totem
De liftdeurhaarden van Totem zijn vooral geliefd bij mensen die de sfeer van een open haard willen hebben maar toch zuinig en milieuvriendelijk willen stoken. Met een liftdeurhaard combineer je charme met veiligheid en geniet je ongestoord van een prachtig vlammenspel. Het merk Totem is bekend bij de specialisten maar is geen alledaags product waardoor je, als je iets bijzonders zoekt, zeker aan je trekken komt.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Inbouw hoogte139,00
Inbouw diepte55,30
Inbouw breedte88,60
Diameter rookkanaal200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Totem Hoek 800 Links of Rechts