Totem Frontaal 800 Technika

Totem Frontaal 800 Technika

Totem Frontaal 800 Technika

€ 5.543,00
SKU
Frontaal technika 800
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Totem Frontaal 800 Technika houtkachel staat garant voor warmte en gezelligheid en maakt van je huis een thuis. Daarnaast stookt een moderne houtkachel zeer zuinig, met een rendement dat wel op kan lopen tot 90%. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 13 kW. Dit maakt deze Totem Frontaal 800 Technika vooral geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter.

De Totem Frontaal 800 Technika is een waanzinnige Houtkachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. Omdat de Totem Frontaal 800 Technika een boven- en achteraansluiting heeft weet hij zich moeiteloos aan de situatie aan te passen. Heb je verhuisplannen? Dan weet je alvast dat dat geen probleem is want dan verhuist de Totem Frontaal 800 Technika gewoon mee!

Totem
De liftdeurhaarden van Totem zijn vooral geliefd bij mensen die de sfeer van een open haard willen hebben maar toch zuinig en milieuvriendelijk willen stoken. Met een liftdeurhaard combineer je charme met veiligheid en geniet je ongestoord van een prachtig vlammenspel. Het merk Totem is bekend bij de specialisten maar is geen alledaags product waardoor je, als je iets bijzonders zoekt, zeker aan je trekken komt.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofHout
MateriaalGlas
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Breedte glas79
Inbouw hoogte153,00
Inbouw diepte57,80
Inbouw breedte101,80
Diameter rookkanaal200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Totem Frontaal 800 Technika