Totem Frontaal 800

Totem Frontaal 800

Totem Frontaal 800

€ 5.247,00
SKU
Frontaal 800
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Er gaat niets boven een houtkachel met daarin echt brandend hout in uw woning, de Totem Frontaal 800 is daarom een uitstekende keuze. Het rendement van een houtkachel kan oplopen tot wel 90% wat aanzienlijk hoger is dan bij een open haard, dat is dus al snel een goede investering. Met het vermogen van 14 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met gemak verwarmen, de Totem Frontaal 800 is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes.

Totem investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Totem Frontaal 800 zeker een haard om bij stil te staan en toe te voegen aan je favorieten. Dit is namelijk echt een haard die je huis nog lang zal verwarmen. De Totem Frontaal 800 heeft geen optie voor een achteraansluiting en is daarom alleen met een bovenaansluiting te installeren. Deze informatie en een goede voorbereiding is het halve werk. Met het open systeem van deze gashaard kan hij op een bestaand schoorsteenkanaal aangesloten worden. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor plaatsing.

Totem
De liftdeurhaarden van Totem zijn vooral geliefd bij mensen die de sfeer van een open haard willen hebben maar toch zuinig en milieuvriendelijk willen stoken. Met een liftdeurhaard combineer je charme met veiligheid en geniet je ongestoord van een prachtig vlammenspel. Het merk Totem is bekend bij de specialisten maar is geen alledaags product waardoor je, als je iets bijzonders zoekt, zeker aan je trekken komt.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Inbouw hoogte138,10
Inbouw diepte55,90
Inbouw breedte84,20
Diameter rookkanaal200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Totem Frontaal 800