Totem Frontaal 1300

Totem Frontaal 1300

Totem Frontaal 1300

€ 7.357,00
SKU
Frontaal 1300
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Totem Frontaal 1300 brengt je daarom in hogere sferen. De houtkachel van de moderne generatie is niet te vergelijken met vroeger. Het rendement van een moderne houtkachel kan wel oplopen tot 90%. Energiebesparing is dus niet alleen voordelig maar ook gezellig. De Totem Frontaal 1300 heeft niet alleen een mooie uitstraling, hij heeft een zeer hoog vermogen, namelijk wel 20 kW. Hiermee kan hij de grootste woonruimtes nog met gemak verwarmen. We helpen je graag verder met advies wat geschikt is voor jouw woning, neem dus vooral contact met ons op.

De Totem Frontaal 1300 is waanzinnig aantrekkelijk geprijsd! De prijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte, we kunnen je vast positief verrassen. De Totem Frontaal 1300 heeft geen optie voor een achteraansluiting en is daarom alleen met een bovenaansluiting te installeren. Deze informatie en een goede voorbereiding is het halve werk. Omdat de Totem Frontaal 1300 een open systeem heeft kan hij meestal aangesloten worden op een bestaand rookkanaal. Vraag wel altijd om advies aan de specialist.

Totem
De liftdeurhaarden van Totem zijn vooral geliefd bij mensen die de sfeer van een open haard willen hebben maar toch zuinig en milieuvriendelijk willen stoken. Met een liftdeurhaard combineer je charme met veiligheid en geniet je ongestoord van een prachtig vlammenspel. Het merk Totem is bekend bij de specialisten maar is geen alledaags product waardoor je, als je iets bijzonders zoekt, zeker aan je trekken komt.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofHout
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Inbouw hoogte196,50
Inbouw diepte75,60
Inbouw breedte130,20
Diameter rookkanaal300
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Totem Frontaal 1300