Totem EPI 900 Technika

Totem EPI 900 Technika

Totem EPI 900 Technika

€ 7.455,00
SKU
EPI 900 Technika
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Totem EPI 900 Technika brengt de traditionele sfeer van een brandende haard op echt hout in je woonkamer. Een moderne houtkachel heeft een uitstekend rendement en levert warmte op een zuinige manier. Daarnaast is lokaal bijverwarmen een stuk goedkoper dan de cv opstarten. Tel uit je winst. De Totem EPI 900 Technika heeft niet alleen een mooie uitstraling, hij heeft een zeer hoog vermogen, namelijk wel 14 kW. Hiermee kan hij ook grotere woonruimtes met gemak verwarmen.

De Totem EPI 900 Technika is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Totem staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! Een minpunt van de Totem EPI 900 Technika zou kunnen zijn dat hij geen optie heeft voor een achteraansluiting.

Totem
De liftdeurhaarden van Totem zijn vooral geliefd bij mensen die de sfeer van een open haard willen hebben maar toch zuinig en milieuvriendelijk willen stoken. Met een liftdeurhaard combineer je charme met veiligheid en geniet je ongestoord van een prachtig vlammenspel. Het merk Totem is bekend bij de specialisten maar is geen alledaags product waardoor je, als je iets bijzonders zoekt, zeker aan je trekken komt.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofHout
MateriaalGlas
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Inbouw hoogte154,80
Inbouw diepte98,90
Inbouw breedte70,30
Diameter rookkanaal250
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Totem EPI 900 Technika