Totem 3 Zijden 901

Totem 3 Zijden 901

Totem 3 Zijden 901

€ 5.917,00
SKU
3 Zijden 901
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Totem 3 Zijden 901 is een houtkachel die meteen veel sfeer geeft en daardoor een uitblinker in uw interieur wordt. Een moderne houtkachel heeft een uitstekend rendement en levert warmte op een zuinige manier. Daarnaast is lokaal bijverwarmen een stuk goedkoper dan de cv opstarten. Tel uit je winst. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 17 kW. Dit maakt deze Totem 3 Zijden 901 bij uitstek favoriet voor de wat grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor een passend advies over het vermogen.

De Totem 3 Zijden 901 is een waanzinnige Houtkachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. De Totem 3 Zijden 901 heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Meestal is dat geen probleem, maar het is wel belangrijk om rekening mee te houden. Deze gashaard heeft een open systeem, hierdoor is hij veelal toepasbaar in bestaande situaties. Vraag wel altijd om advies aan de specialist.

Totem
Ben je op zoek naar een open haard beleving maar dan op een bewuste, duurzame en veilige manier? Bekijk dan het assortiment van Totem en laat je verrassen. Met een Totem liftdeurhaard kan je in een handomdraai een open haard vuur veranderen in een veilig, rendementvolle sfeer- en warmtebron.

Meer informatie
KleurZwart
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Inbouw hoogte137,10
Inbouw diepte53,10
Inbouw breedte104,00
Diameter rookkanaal250
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Totem 3 Zijden 901