Spartherm Swing Tunnel H2O 67x51

Spartherm Swing Tunnel H2O 67x51

Spartherm Swing Tunnel H2O 67x51

A+
€ 6.660,00
SKU
Varia FD-4S H2O
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Spartherm Swing Tunnel H2O 68x51 brengt je daarom in hogere sferen. De houtkachel van de moderne generatie is niet te vergelijken met vroeger. Het rendement van een moderne houtkachel kan wel oplopen tot 90%. Energiebesparing is dus niet alleen voordelig maar ook gezellig. De Spartherm Swing Tunnel H2O 68x51 kan met zijn vermogen van 13 kW veel meer aan dan de gemiddelde haard. Hij is daarom uitermate geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 m3.

De Spartherm Swing Tunnel H2O 68x51 is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Spartherm staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! Voor mensen die de Spartherm Swing Tunnel H2O 68x51 voor een schouw willen plaatsen moet je even goed gaan passen en meten. De Houtkachel beschikt namelijk alleen over een bovenaansluiting. Bij een schouw is een achteraansluiting vaak gemakkelijker. Deze Houtkachel heeft de mogelijkheid om hem aan je CV ketel te koppelen. Dat is een handig systeem waar je je goed over moet laten adviseren. We helpen je graag verder met een advies op maat.

Spartherm
wordt in Nederland geleverd door de bekende haardenfabrikant Dru in Duiven. Deze supersterke combinatie garandeert een uitstekende service en een assortiment met stijlvolle kachels en haarden. Kwaliteit en oog voor design gaan bij Spartherm hand in hand en als je een Spartherm haard koopt wordt je zeker een gelukkige stoker.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Breedte glas67.4
Inbouw hoogte137,60
Inbouw diepte60,80
Inbouw breedte76,50
Diameter rookkanaal200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingJa
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spartherm Swing Tunnel H2O 67x51