Spartherm Swing Tunnel 67x51

Spartherm Swing Tunnel 67x51

Spartherm Swing Tunnel 67x51

A+
€ 5.005,00
SKU
Swing Tunnel 67x51
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Spartherm Swing Tunnel 67x51 is daarom uitermate geschikt om sfeer te creë.ren. Het rendement van een houtkachel kan oplopen tot wel 90% wat aanzienlijk hoger is dan bij een open haard, dat is dus al snel een goede investering. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 15.1 kW. Dit maakt deze Spartherm Swing Tunnel 67x51 vooral geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter.

Spartherm staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Spartherm Swing Tunnel 67x51 een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Voor mensen die de Spartherm Swing Tunnel 67x51 voor een schouw willen plaatsen moet je even goed gaan passen en meten. De Houtkachel beschikt namelijk alleen over een bovenaansluiting. Bij een schouw is een achteraansluiting vaak gemakkelijker.


Als liefhebber van houtgestookte inbouwhaarden en kachels moet je zeker bij Spartherm gaan kijken. Spartherm is namelijk een van de grootste Europese fabrikanten. Het succes van Spartherm is een resultaat van de inspanningen van de fabrikant om aan de hoogste eisen te voldoen als het gaat om de kwaliteit van de kachel. De kachels en haarden zijn daarnaast ook bijzonder stijlvol vormgegeven, je kan zien dat je kiest voor een topproduct.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Breedte glas68
Inbouw hoogte128,30
Inbouw diepte60,80
Inbouw breedte76,20
Diameter rookkanaal250
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spartherm Swing Tunnel 67x51