Spartherm Swing Front H2O 68x51-XXL

Spartherm Swing Front H2O 68x51-XXL

Spartherm Swing Front H2O 68x51-XXL

A+
€ 7.250,00
SKU
Varia 1V XXL H2O-4S
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Spartherm Swing Front H2O 68x51-XXL is daarom uitermate geschikt om sfeer te creë.ren. Daarnaast kan het rendement van een houtkachel oplopen tot wel 90%, stukken beter dan het rendement van ca. 15% van een open haard. Deze grote Houtkachel is vooral bedoeld voor de wat forsere woonruimtes, hij heeft namelijk een vermogen van maar liefst 19.5 kW! Een echte kachelkanjer dus. Laat je vooral goed informeren over het vermogen wat goed bij je situatie past en neem daarvoor contact met ons op.

De Spartherm Swing Front H2O 68x51-XXL is waanzinnig aantrekkelijk geprijsd! De prijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte, we kunnen je vast positief verrassen. Omdat de Spartherm Swing Front H2O 68x51-XXL een boven- en achteraansluiting heeft weet hij zich moeiteloos aan de situatie aan te passen. Heb je verhuisplannen? Dan weet je alvast dat dat geen probleem is want dan verhuist de Spartherm Swing Front H2O 68x51-XXL gewoon mee! Een cv-gekoppelde Houtkachel maakt extra efficië.nt gebruik van de warmte die hij produceert. Doordat de haard aan uw cv-systeem wordt gekoppeld, kan uw hele huis verwarmd worden.


Als liefhebber van houtgestookte inbouwhaarden en kachels moet je zeker bij Spartherm gaan kijken. Spartherm is namelijk een van de grootste Europese fabrikanten. Het succes van Spartherm is een resultaat van de inspanningen van de fabrikant om aan de hoogste eisen te voldoen als het gaat om de kwaliteit van de kachel. De kachels en haarden zijn daarnaast ook bijzonder stijlvol vormgegeven, je kan zien dat je kiest voor een topproduct.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Inbouw hoogte158,80
Inbouw diepte62,10
Inbouw breedte88,60
Diameter rookkanaal200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingJa
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spartherm Swing Front H2O 68x51-XXL