Spartherm Swing Front H2O 68x51

Spartherm Swing Front H2O 68x51

Spartherm Swing Front H2O 68x51

A+
€ 6.310,00
SKU
Varia 1V H2O-4S
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Spartherm Swing Front H2O 68x51 is een houtkachel die meteen veel sfeer geeft en daardoor een uitblinker in uw interieur wordt. Het rendement van een houtkachel kan oplopen tot wel 90% wat aanzienlijk hoger is dan bij een open haard, dat is dus al snel een goede investering. Door de omvang van deze haard heeft hij maar liefst een vermogen van 10.4 kW. Dit maakt deze Spartherm Swing Front H2O 68x51 bij uitstek favoriet voor de wat grotere woonruimtes van meer dan 220 kubieke meter. Neem vooral contact met ons op voor een passend advies over het vermogen.

Spartherm staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Spartherm Swing Front H2O 68x51 een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Eé.n van de grote voordelen van de Spartherm Swing Front H2O 68x51 is het gegeven dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Spartherm Swing Front H2O 68x51 een Houtkachel die in elke situatie zijn draai kan vinden en eenvoudig aan te passen is. Een cv-gekoppelde Houtkachel maakt super efficië.nt gebruik van de brandstof. Doordat de haard aan je cv-systeem gekoppeld is kan je in je hele huis genieten van de warmte.

Spartherm
wordt in Nederland geleverd door de bekende haardenfabrikant Dru in Duiven. Deze supersterke combinatie garandeert een uitstekende service en een assortiment met stijlvolle kachels en haarden. Kwaliteit en oog voor design gaan bij Spartherm hand in hand en als je een Spartherm haard koopt wordt je zeker een gelukkige stoker.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Inbouw hoogte158,80
Inbouw diepte56,40
Inbouw breedte79,90
Diameter rookkanaal180
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingJa
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spartherm Swing Front H2O 68x51