Spartherm Swing Front 73x37 RLU

Spartherm Swing Front 73x37 RLU

Spartherm Swing Front 73x37 RLU

A+
€ 4.180,00
SKU
Swing Front 73x37 RLU
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Spartherm Swing Front 73x37 RLU is daarom uitermate geschikt om sfeer te creë.ren. De houtkachel van de moderne generatie is niet te vergelijken met vroeger. Het rendement van een moderne houtkachel kan wel oplopen tot 90%. Energiebesparing is dus niet alleen voordelig maar ook gezellig. De Spartherm Swing Front 73x37 RLU heeft niet alleen een mooie uitstraling, hij heeft een zeer hoog vermogen, namelijk wel 9.1 kW. Hiermee kan hij ook grotere woonruimtes met gemak verwarmen.

Spartherm investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Spartherm Swing Front 73x37 RLU zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. Eé.n van de grote voordelen van de Spartherm Swing Front 73x37 RLU is het gegeven dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Spartherm Swing Front 73x37 RLU een Houtkachel die in elke situatie zijn draai kan vinden en eenvoudig aan te passen is. Omdat deze gashaard over een gesloten systeem beschikt, is deze bij uitstek geschikt voor aansluiting met een concentrisch rookkanaal. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor ingebruikname.

Spartherm
wordt in Nederland geleverd door de bekende haardenfabrikant Dru in Duiven. Deze supersterke combinatie garandeert een uitstekende service en een assortiment met stijlvolle kachels en haarden. Kwaliteit en oog voor design gaan bij Spartherm hand in hand en als je een Spartherm haard koopt wordt je zeker een gelukkige stoker.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningOptioneel
LiftdeurDraaideur
Breedte glas75.3
Inbouw hoogte121,20
Inbouw diepte40,60
Inbouw breedte86,00
Diameter rookkanaal180
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spartherm Swing Front 73x37 RLU