Spartherm Swing Front 67 RLU

Spartherm Swing Front 67 RLU

Spartherm Swing Front 67 RLU

A+
€ 4.850,00
SKU
Swing Front 67 RLU
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Spartherm Swing Front 67 RLU zorgt voor een ware ervaring van sfeer in uw woning. Daarnaast valt een moderne houtkachel onder een milieuneutrale energiebron, met een hoog rendement dat op kan lopen tot 90%. Heerlijk zo'n zuinige warmtebron in huis! De Spartherm Swing Front 67 RLU heeft niet alleen een mooie uitstraling, hij heeft een zeer hoog vermogen, namelijk wel 14.3 kW. Hiermee kan hij ook grotere woonruimtes met gemak verwarmen.

Spartherm investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Spartherm Swing Front 67 RLU zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. Wat een zeer groot pluspunt van de Spartherm Swing Front 67 RLU is, is dat hij een boven- en achteraansluiting heeft die later om te wisselen is. Dit maakt de Spartherm Swing Front 67 RLU uiterst flexibel in de plaatsingsmogelijkheden. Vooral handig als je al overweegt om op termijn te gaan verhuizen. Met het gesloten systeem van deze gashaard zal er een concentrisch rookkanaal gebruikt moeten worden. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor plaatsing.


Als liefhebber van houtgestookte inbouwhaarden en kachels moet je zeker bij Spartherm gaan kijken. Spartherm is namelijk een van de grootste Europese fabrikanten. Het succes van Spartherm is een resultaat van de inspanningen van de fabrikant om aan de hoogste eisen te voldoen als het gaat om de kwaliteit van de kachel. De kachels en haarden zijn daarnaast ook bijzonder stijlvol vormgegeven, je kan zien dat je kiest voor een topproduct.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningOptioneel
LiftdeurDraaideur
Breedte glas68
Inbouw hoogte148,30
Inbouw diepte55,80
Inbouw breedte76,00
Diameter rookkanaal200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spartherm Swing Front 67 RLU