Spartherm Swing Front 67

Spartherm Swing Front 67

Spartherm Swing Front 67

A+
€ 4.515,00
SKU
Swing Front 67
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Spartherm Swing Front 67 brengt de traditionele sfeer van een brandende haard op echt hout in je woonkamer. Daarnaast is een moderne houtkachel CO2-neutraal, met een rendement dat op kan lopen tot 90%. De Spartherm Swing Front 67 kan met zijn vermogen van 14.3 kW veel meer aan dan de gemiddelde haard. Hij is daarom uitermate geschikt voor grotere woonruimtes van meer dan 220 m3.

Spartherm staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Spartherm Swing Front 67 een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. Omdat de Spartherm Swing Front 67 een boven- en achteraansluiting heeft past hij in elke situatie. Gaat u verhuizen? Dan verhuist de Spartherm Swing Front 67 gewoon mee!

Spartherm
wordt in Nederland geleverd door de bekende haardenfabrikant Dru in Duiven. Deze supersterke combinatie garandeert een uitstekende service en een assortiment met stijlvolle kachels en haarden. Kwaliteit en oog voor design gaan bij Spartherm hand in hand en als je een Spartherm haard koopt wordt je zeker een gelukkige stoker.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningOptioneel
LiftdeurDraaideur
Breedte glas68
Inbouw hoogte148,30
Inbouw diepte55,80
Inbouw breedte76,00
Diameter rookkanaal200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spartherm Swing Front 67