Spartherm Swing Front 60x51 RLU

Spartherm Swing Front 60x51 RLU

Spartherm Swing Front 60x51 RLU

A
€ 3.780,00
SKU
Swing Front 60x51 RLU
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Spartherm Swing Front 60x51 RLU houtkachel staat garant voor warmte en gezelligheid en maakt van je huis een thuis. Daarnaast valt een moderne houtkachel onder een milieuneutrale energiebron, met een hoog rendement dat op kan lopen tot 90%. Heerlijk zo'n zuinige warmtebron in huis! De Spartherm Swing Front 60x51 RLU heeft niet alleen een mooie uitstraling, hij heeft een zeer hoog vermogen, namelijk wel 9.1 kW. Hiermee kan hij de grootste woonruimtes nog met gemak verwarmen. We helpen je graag verder met advies wat geschikt is voor jouw woning, neem dus vooral contact met ons op.

Spartherm staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. Samen met de aantrekkelijke prijs maakt dat de Spartherm Swing Front 60x51 RLU een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor hun geld. De Spartherm Swing Front 60x51 RLU heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Meestal is dat geen probleem, maar het is wel belangrijk om rekening mee te houden. Met het gesloten systeem van deze gashaard zal er een concentrisch rookkanaal gebruikt moeten worden. Laat je altijd goed informeren over de juiste materialen voor plaatsing.


Als liefhebber van houtgestookte inbouwhaarden en kachels moet je zeker bij Spartherm gaan kijken. Spartherm is namelijk een van de grootste Europese fabrikanten. Het succes van Spartherm is een resultaat van de inspanningen van de fabrikant om aan de hoogste eisen te voldoen als het gaat om de kwaliteit van de kachel. De kachels en haarden zijn daarnaast ook bijzonder stijlvol vormgegeven, je kan zien dat je kiest voor een topproduct.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Breedte glas60.9
Inbouw hoogte129,40
Inbouw diepte44,50
Inbouw breedte69,80
Diameter rookkanaal180
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spartherm Swing Front 60x51 RLU