Spartherm Sino City

Spartherm Sino City

Spartherm Sino City

A+
€ 5.195,00
SKU
Sino City
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Spartherm Sino City is daarom uitermate geschikt om sfeer te creë.ren. Daarnaast stookt een moderne houtkachel zeer zuinig, met een rendement dat wel op kan lopen tot 90%. Deze Houtkachel is met zijn vermogen van 6.5 kW vooral geschikt voor middelgrote woonruimtes van 100 tot 220 kubieke meter.

Spartherm heeft al jarenlange ervaring in het produceren van haarden. De Spartherm Sino City is daarom een haard van echte kwaliteit. Samen met het mooie prijskaartje maakt dit zeker een aanrader voor iemand die op zoek is naar een Houtkachel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Omdat de Spartherm Sino City een boven- en achteraansluiting heeft past hij in elke situatie. Gaat u verhuizen? Dan verhuist de Spartherm Sino City gewoon mee!

Spartherm
wordt in Nederland geleverd door de bekende haardenfabrikant Dru in Duiven. Deze supersterke combinatie garandeert een uitstekende service en een assortiment met stijlvolle kachels en haarden. Kwaliteit en oog voor design gaan bij Spartherm hand in hand en als je een Spartherm haard koopt wordt je zeker een gelukkige stoker.

Meer informatie
KleurGrijs
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalKeramiek
SpeksteenOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte127,00
Breedte59,20
Diepte50,40
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spartherm Sino City