Spartherm Senso L Fashion

Spartherm Senso L Fashion

Spartherm Senso L Fashion

A+
€ 5.805,00
SKU
Senso L Fashion
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel zoals de Spartherm Senso L Fashion zorgt voor een ware ervaring van sfeer in uw woning. De ontwikkeling van moderne houtkachels staat niet stil, ze worden steeds duurzamer en vernunftiger, het rendement kan oplopen tot wel 90%. Wie wil dat nou niet? Met het vermogen van 9.1 kW kan deze Houtkachel grote ruimtes met gemak verwarmen, de Spartherm Senso L Fashion is hierdoor ook minder geschikt voor kleine woonruimtes.

Spartherm investeert veel in de doorontwikkeling van hun haarden. Daarom is de Spartherm Senso L Fashion zeker een haard van deze tijd. Voor deze prijs is dit daarom een zeer goede keuze voor mensen die een haard willen die hun huis nog lang zal verwarmen. Eé.n van de grote voordelen van de Spartherm Senso L Fashion is het feit dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Spartherm Senso L Fashion een Houtkachel die in elke situatie past. Met de diepte van 48 cm is hij flexibel en geschikt voor bijna elke situatie. Overal op voorbereid en altijd dienstbaar, echt wat je van een sfeervolle warmtebron kan verwachten.

Spartherm
wordt in Nederland geleverd door de bekende haardenfabrikant Dru in Duiven. Deze supersterke combinatie garandeert een uitstekende service en een assortiment met stijlvolle kachels en haarden. Kwaliteit en oog voor design gaan bij Spartherm hand in hand en als je een Spartherm haard koopt wordt je zeker een gelukkige stoker.

Meer informatie
KleurGrijs
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalBeton
SpeksteenOptioneel
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte128,20
Breedte57,00
Diepte48,70
Diameter rookkanaal150
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spartherm Senso L Fashion