Spartherm Linear Module XS

Spartherm Linear Module XS

Spartherm Linear Module XS

A+
€ 2.460,00
SKU
Linear Module XS
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Het geluid en de geur van echt brandend hout maakt een houtkachel aantrekkelijk, de Spartherm Linear Module XS is daarom uitermate geschikt om sfeer te creë.ren. Daarnaast worden moderne houtkachels steeds duurzamer, het rendement kan momenteel al oplopen tot wel 90%. Met het vermogen van 5.2 kW is deze Houtkachel uitermate geschikt voor de kleinere woonruimtes.

De Spartherm Linear Module XS is een waanzinnige Houtkachel! Onze adviesprijs staat op deze pagina, maar neem vooral contact op voor een op maat gemaakte offerte. De Spartherm Linear Module XS heeft een bovenaansluiting maar geen optie voor een achteraansluiting. Omdat deze Houtkachel niet diep is (35 cm) past hij vrijwel in elke woonruimte en komt hij niet ver de kamer in. De meeste mensen vinden dit een groot voordeel. Doordat deze gashaard een open systeem heeft wordt de zuurstof, benodigd voor verbranding, uit de woonruimte gehaald en de rookgassen afgevoerd door het rookkanaal. Terwijl dit bij een gesloten systeem beiden in hetzelfde rookkanaal gebeurt. Laat je goed adviseren welk systeem het beste bij je situatie past.

Spartherm
wordt in Nederland geleverd door de bekende haardenfabrikant Dru in Duiven. Deze supersterke combinatie garandeert een uitstekende service en een assortiment met stijlvolle kachels en haarden. Kwaliteit en oog voor design gaan bij Spartherm hand in hand en als je een Spartherm haard koopt wordt je zeker een gelukkige stoker.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Hoogte52,50
Breedte40,00
Diepte35,00
Diameter rookkanaal130
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingNee
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spartherm Linear Module XS