Spartherm Linear insert 81x54

Spartherm Linear insert 81x54

Spartherm Linear insert 81x54

A
€ 3.675,00
SKU
Linear insert 81x54
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Spartherm Linear insert 81x54 houtkachel geeft je woning meerwaarde en alleen daarom al is een investering in een houtkachel de moeite waard, nog los van de energiebesparing die je realiseert door lokaal bij te verwarmen. Een moderne houtkachel heeft een uitstekend rendement en levert warmte op een zuinige manier. Daarnaast is lokaal bijverwarmen een stuk goedkoper dan de cv opstarten. Tel uit je winst. De Spartherm Linear insert 81x54 heeft niet alleen een mooie uitstraling, hij heeft een zeer hoog vermogen, namelijk wel 13.7 kW. Hiermee kan hij ook grotere woonruimtes met gemak verwarmen.

Spartherm staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Spartherm Linear insert 81x54 een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Omdat de Spartherm Linear insert 81x54 de optie heeft voor een boven- en achteraansluiting kan deze Houtkachel overal neergezet worden. Indien u verhuist kan de Spartherm Linear insert 81x54 dus gewoon mee.


Als liefhebber van houtgestookte inbouwhaarden en kachels moet je zeker bij Spartherm gaan kijken. Spartherm is namelijk een van de grootste Europese fabrikanten. Het succes van Spartherm is een resultaat van de inspanningen van de fabrikant om aan de hoogste eisen te voldoen als het gaat om de kwaliteit van de kachel. De kachels en haarden zijn daarnaast ook bijzonder stijlvol vormgegeven, je kan zien dat je kiest voor een topproduct.

Meer informatie
KleurAntraciet
EnergieklasseA
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Breedte glas81
Inbouw hoogte60,30
Inbouw diepte54,40
Inbouw breedte86,60
Diameter rookkanaal200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spartherm Linear insert 81x54