Spartherm Linear Insert 71x52

Spartherm Linear Insert 71x52

Spartherm Linear Insert 71x52

A+
€ 3.480,00
SKU
Linear Insert 71x52
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

Een houtkachel brengt nostalgische gevoelens naar boven door de geur en het geluid van een echt houtvuur, de Spartherm Linear Insert 71x52 brengt je daarom in hogere sferen. Daarnaast stookt een moderne houtkachel zeer zuinig, met een rendement dat wel op kan lopen tot 90%. De Spartherm Linear Insert 71x52 heeft niet alleen een mooie uitstraling, hij heeft een zeer hoog vermogen, namelijk wel 10.3 kW. Hiermee kan hij ook grotere woonruimtes met gemak verwarmen.

Spartherm staat bekend om het leveren van kwalitatief uitstekende haarden. De verhouding tot de prijs is meer dan uitstekend en dat maakt dat de Spartherm Linear Insert 71x52 een zeer geschikte keuze voor iemand die op zoek is naar waar voor z'n geld. Eé.n van de grote voordelen van de Spartherm Linear Insert 71x52 is het feit dat hij een boven- en achteraansluiting heeft. Dit maakt de Spartherm Linear Insert 71x52 een Houtkachel die in elke situatie past.


Als liefhebber van houtgestookte inbouwhaarden en kachels moet je zeker bij Spartherm gaan kijken. Spartherm is namelijk een van de grootste Europese fabrikanten. Het succes van Spartherm is een resultaat van de inspanningen van de fabrikant om aan de hoogste eisen te voldoen als het gaat om de kwaliteit van de kachel. De kachels en haarden zijn daarnaast ook bijzonder stijlvol vormgegeven, je kan zien dat je kiest voor een topproduct.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurDraaideur
Breedte glas71
Inbouw hoogte61,00
Inbouw diepte51,40
Inbouw breedte76,60
Diameter rookkanaal180
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingNee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spartherm Linear Insert 71x52