Spartherm Linear Front H2O 67x51-XXL

Spartherm Linear Front H2O 67x51-XXL

Spartherm Linear Front H2O 67x51-XXL

A+
€ 8.445,00
SKU
Varia 1Vh XXL H2O-4S
AANBIEDING ONTVANGEN

Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper?
Bel 06-147 685 61 of vraag een offerte aan voor een beter voorstel

De Spartherm Linear Front H2O 67x51-XXL houtkachel geeft je woning meerwaarde en alleen daarom al is een investering in een houtkachel de moeite waard, nog los van de energiebesparing die je realiseert door lokaal bij te verwarmen. Daarnaast worden moderne houtkachels steeds duurzamer, het rendement kan momenteel al oplopen tot wel 90%. De Spartherm Linear Front H2O 67x51-XXL heeft niet alleen een mooie uitstraling, hij heeft een zeer hoog vermogen, namelijk wel 19.5 kW. Hiermee kan hij de grootste woonruimtes nog met gemak verwarmen. We helpen je graag verder met advies wat geschikt is voor jouw woning, neem dus vooral contact met ons op.

De Spartherm Linear Front H2O 67x51-XXL is een uitstekende keuze voor iemand die naar kwaliteit zoekt, haarden van Spartherm staan hier namelijk om bekend. De prijs maakt het plaatje helemaal compleet, laat je door ons verrassen met een scherp aanbod! Omdat de Spartherm Linear Front H2O 67x51-XXL een boven- en achteraansluiting heeft past hij in elke situatie. Gaat u verhuizen? Dan verhuist de Spartherm Linear Front H2O 67x51-XXL gewoon mee! Een cv-gekoppelde Houtkachel maakt super efficië.nt gebruik van de brandstof. Doordat de haard aan je cv-systeem gekoppeld is kan je in je hele huis genieten van de warmte.

Spartherm
wordt in Nederland geleverd door de bekende haardenfabrikant Dru in Duiven. Deze supersterke combinatie garandeert een uitstekende service en een assortiment met stijlvolle kachels en haarden. Kwaliteit en oog voor design gaan bij Spartherm hand in hand en als je een Spartherm haard koopt wordt je zeker een gelukkige stoker.

Meer informatie
KleurZwart
EnergieklasseA+
BrandstofHout
MateriaalStaal
SpeksteenNee
AfstandsbedieningNee
LiftdeurLiftdeur
Inbouw hoogte160,40
Inbouw diepte64,90
Inbouw breedte88,60
Diameter rookkanaal200
BovenaansluitingJa
AchteraansluitingJa
CV KoppelingJa
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spartherm Linear Front H2O 67x51-XXL